3.png
 

Online groep coaching traject:

"Reis naar je ware zelf"

Hoofdbeeld.jpg

Herstel in 8 weken tijd de connectie met je innerlijke kind en geef het waar het naar verlangt

Tijdens dit traject ga ik samen met jou de connectie met je innerlijke kind creëren of herstellen.  Veel van je huidige pijn komt voort uit je ervaringen als kind.  Als volwassene reageren we vaak vanuit ons gekwetste kind wanneer we iets doen (of net niet durven doen) Door je innerlijke kind de veiligheid, warmte, liefde, aandacht, bevestiging, goedkeuring,...te geven waar het zo naar verlangde zal het niet langer op een 'storende' manier je aandacht vragen.  Zo kan jij volop jezelf (her)ontdekken en gelukkig zijn omdat je pijn en vermoeidheid zullen verminderen en je eindelijk écht jezelf kan zijn.  Zonder schuldgevoel, zonder schaamte, zonder (onbewust) vast te blijven houden aan het verleden.

Klik hieronder voor meer informatie

 

Inhoud groep coaching traject

"De reis naar je ware zelf"

Bekijk de video voor meer informatie over dit coaching traject dat je leven voorgoed zal veranderen!

 

Mini-cursus zelfzorg

Mini-cursus-zelfzorg.png

Gedurende 21 dagen krijg je kleine en concrete voorbeelden van zelfzorg in je mailbox zodat jij eindelijk écht voor jezelf durft kiezen!

Lief zijn voor jezelf klinkt heel simpel en toch slagen we er vaak niet in om ook écht iets liefs voor onszelf te doen. We voelen ons schuldig als we tijd vrij maken voor onszelf, we vinden dat we het niet waard zijn, we beseffen niet hoe belangrijk het kan zijn, we kregen sowieso nog niet vaak complimenten of groeiden niet op in een positief stimulerende en/of liefdevolle omgeving.

Wat het ook is…JIJ bent nu op een punt aangekomen in je leven waar JIJ de beslissingen voor jezelf kan nemen. Je bent volwassen, je hoeft niet meer te luisteren naar je ouders of anderen (partner, vrienden, bazen,…)

JIJ kan ervoor kiezen om vanaf NU elke dag iets klein en concreets liefs te doen voor jezelf.  Op die manier kan jij een liefdevolle band met jezelf creëren die een enorm effect kan hebben op je zelfbeeld, eigenwaarde en de manier hoe je in het leven staat.

Je krijgt gedurende 21 dagen van mij elke dag een mailtje om heel even tijd te maken voor jezelf met de kleine en concrete tips die ik je aanreik.

Waarom klein en concreet?

▷ omdat het laagdrempelig is

▷ omdat de kans dan groter is dat je het ook echt doet

▷ omdat je dan niet meteen in weerstand gaat of blokkeert waardoor je je misschien nog slechter gaat voelen.

Niet iedereen is klaar om full frontal voor de spiegel te gaan staan en tegen zichzelf te zeggen: IK ZIE JOU GRAAG

Door deze kleine en concrete stapjes te zetten komt er misschien ooit een dag dat je dat wél kan 

Ik wens het je zo toe 

Waarom 21 dagen lang?

► omdat het wetenschappelijk bewezen is dat dat de tijd is die we als mens nodig hebben om een nieuwe gewoonte aan te leren 

Wil jij jezelf echt liever gaan zien? Wil jij echt (weer) leren houden van jezelf?

Ga dan mee ALL-IN en doe elke dag het kleine en concrete opdrachtje dat ik je aanreik 

Je zal merken hoe fijn het is om jezelf graag te kunnen zien en wat voor effect het kan hebben op je gemoed, je energie en je pijn.

Klaar voor meer ZELFZORG?

 

Je chronische pijn onder controle

woman-2609115_640.jpg

1-1 online coaching traject 6 uur

Tijdens dit traject gaan we zoeken naar waar je pijn vandaan komt en hoe je hem kan verminderen. Dit doen we onder meer door online coaching sessies waarin jij me uitlegt wat jouw specifieke situatie is, of je al een diagnose hebt, waar jouw pijnpunten liggen enz.  Ik geef je informatie omtrent hoe je je pijnprikkels kan verlagen en zorg voor aangepaste oefeningen. Stapje voor stapje zoeken we samen uit hoe je weer de controle kan krijgen over je eigen lichaam en je gedachten en opnieuw een fijn leven kan beleven.

Het gaat om een coaching traject van 6 sessies (60') waarna je al echte veranderingen kan opmerken.

Klik hieronder voor meer informatie

 

Zelfstandig e-mail traject: "Van bewustwording naar actie!" mét individuele Q&A sessie (30 min)

Banner Van bewustwording naar actie.png

Leer in 21 dagen de nodige stappen te zetten om jouw doel te bereiken!

Gedurende 21 dagen ontvang je dagelijks een mail met een opdracht, video, meditatie, affirmatie,...om telkens een stapje dichter te komen bij de reden waarom je:

° iets niet kan volhouden

° bang bent om iets nieuw te proberen

° jezelf tegenhoudt

° bang bent om te falen

° ...

Dit traject is zo opgebouwd dat je start met bewust te worden van waar het probleem zich (mogelijk) bevindt.  Elke dag geef ik je info of tools om telkens iets dieper te gaan zoeken naar de oorzaak waarom je niet de nodige actie onderneemt.  De wil is er nl meestal wel, maar weet je ook hoe je de volgende stap moet zetten? Of ben je bang dat het mss toch niet zal lukken? 


Wat het ook is dat je tegenhoudt om je leven aangenamer te maken → na dit traject zal het je duidelijk zijn waar de oorzaak ligt en wát je er dan aan kan doen ;-)

 

Maandelijkse masterclass

Masterclass website product.png

Elke maand een masterclass over verschillende onderwerpen en met gastsprekers

Via de maandelijkse masterclasses geef ik jou alle kennis en praktische ervaring die ik de voorbije 10 jaar heb opgedaan en waarmee ik mijn chronische pijn nav fibromyalgie en chronische vermoeidheid onder controle kreeg.

Per maand licht ik een bepaald onderwerp uit en geef ik je alle nodige informatie en praktische tools waarmee jij thuis zelf aan de slag kan gaan.  Afhankelijk van het onderwerp nodig ik een gast spreker uit die gespecialiseerd is en je nóg betere informatie kan bezorgen.

Bij elke masterclass zal er een werkboek voorzien worden waarin jij notities kan maken en waarin er specifieke opdrachten zullen staan om jou te helpen je situatie beter onder controle te krijgen.

Je kan inschrijven per afzonderlijke masterclass of de 12 masterclasses als pakket aankopen. (Bij pakket aankoop betaal je maar voor 11 masterclasses)

Elke 4e dinsdag van de maand zal de masterclass beschikbaar zijn.  Bij aankoop krijg jij een link toegestuurd en jij bekijkt dan deze masterclass op je eigen tempo. (Je blijft dus levenslang toegang behouden tot deze masterclass!)


Op deze manier kan ik zoveel mogelijk informatie bij zoveel mogelijk mensen krijgen die lijden aan chronische pijn/vermoeidheid en kunnen die mensen die nutteloze pijn/vermoeidheid ook onder controle krijgen. 


WANT DAT IS MIJN MISSIE!

In duidelijke taal en met praktische tools uitleggen dat fibromyalgie/cvs/burn-out NIET BLIJVEND hoeft te zijn!  JIJ KAN er iets aan doen!  Het is nl geen ziekte, maar een samenloop van omstandigheden die jouw systeem in overdrive doet gaan, jouw systeem overprikkelt, jou de kans ontneemt op een fijn en vrij leven!

Via deze masterclasses hoef jij je zetel niet uit te komen en kan jij vanuit je eigen veilige omgeving die 1e, vaak moeilijkste, stap zetten richting:


▷ minder pijn (bv fibromyalgie)
▷ meer energie (bv cvs)
▷ meer zelfvertrouwen
▷ betere grenzen voor jezelf (bv burn-out)
▷ meer balans

Want je hoeft niet face-to-face je ziel bloot te leggen in een coaching call (niet iedereen is daar klaar voor), MAAR je krijgt wel mijn ondersteuning, inzichten, informatie EN PRAKTISCHE TOOLS om zelf mee aan de slag te gaan!

Stel dus niet langer uit maar schrijf je NU in voor de beste versie van JEZELF!  Want dat is toch wat je wil, niet?  Opnieuw je vrij voelen, gelukkig zijn, kunnen winkelen, op reis gaan, werken, genieten van dat ENE leven dat je hebt gekregen?

Of wil je blijven vastzitten in de pijn, in het amper vooruit kunnen, in het zo moe zijn dat je amper kan douchen, sociaal isolement?

Ik ben zelf uit mijn fibromyalgie/cvs leven kunnen stappen door zelf de touwtjes in handen te nemen en te beslissen GENOEG = GENOEG en stapje voor stapje bij te leren en te luisteren naar anderen die kennis van zaken hadden.  Als ik dat kon dan JIJ dat ook 😊

Laat alle excuses achterwege nu en geef jezelf dit mooiste cadeau dat je jezelf KAN geven en start opnieuw met LEVEN ipv OVERleven!

 

Groep coaching traject: "BOOST JE ENERGIE!"  UITVERKOCHT!!  Zal later op het jaar herhaald worden.

Boost je energie! verticaal.png

Ontdek in 8 weken tijd de échte oorzaak van jouw gebrek aan energie

Vooraleer je écht iets kan doen aan jouw tekort aan energie moet je bewust worden van waar het misloopt ;-). Waar verlies jij je broodnodige energie en waarmee laad je je batterijen moeiteloos weer op? Door wat dieper te gaan kijken naar je beperkende overtuigingen en vooral waar die vandaan komen leer je je grenzen beter stellen en meer in balans te leven. Wanneer we dan samen ook nog Mrs Perfect (je perfectionisme) in de ogen kijken en via een stukje innerlijk kind werk je blokkades ontdekken dan weet je waarom jij jezelf er (onbewust) van weerhoudt om je dromen waar te maken.  Met een box vol praktische tools, tips en tricks kan jij verder werken aan een betere energie huishouding en weer gelukkig en vrij in het leven staan!


 

Schrijf je hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief