Website banner aanbod coaching.png
Mini-cursus zelfzorg
€27,99

Gedurende 21 dagen krijg je kleine en concrete voorbeelden van zelfzorg in je mailbox zodat jij eindelijk écht voor jezelf durft kiezen!

Lief zijn voor jezelf klinkt heel simpel en toch slagen we er vaak niet in om ook écht iets liefs voor onszelf te doen. We voelen ons schuldig als we tijd vrij maken voor onszelf, we vinden dat we het niet waard zijn, we beseffen niet hoe belangrijk het kan zijn, we kregen sowieso nog niet vaak complimenten of groeiden niet op in een positief stimulerende en/of liefdevolle omgeving.

Wat het ook is…JIJ bent nu op een punt aangekomen in je leven waar JIJ de beslissingen voor jezelf kan nemen. Je bent volwassen, je hoeft niet meer te luisteren naar je ouders of anderen (partner, vrienden, bazen,…)

JIJ kan ervoor kiezen om vanaf NU elke dag iets klein en concreets liefs te doen voor jezelf.  Op die manier kan jij een liefdevolle band met jezelf creëren die een enorm effect kan hebben op je zelfbeeld, eigenwaarde en de manier hoe je in het leven staat.

Je krijgt gedurende 21 dagen van mij elke dag een mailtje om heel even tijd te maken voor jezelf met de kleine en concrete tips die ik je aanreik.

Waarom klein en concreet?

▷ omdat het laagdrempelig is

▷ omdat de kans dan groter is dat je het ook echt doet

▷ omdat je dan niet meteen in weerstand gaat of blokkeert waardoor je je misschien nog slechter gaat voelen.

Niet iedereen is klaar om full frontal voor de spiegel te gaan staan en tegen zichzelf te zeggen: IK ZIE JOU GRAAG

Door deze kleine en concrete stapjes te zetten komt er misschien ooit een dag dat je dat wél kan 

Ik wens het je zo toe 

Waarom 21 dagen lang?

► omdat het wetenschappelijk bewezen is dat dat de tijd is die we als mens nodig hebben om een nieuwe gewoonte aan te leren 

Wil jij jezelf echt liever gaan zien? Wil jij echt (weer) leren houden van jezelf?

Ga dan mee ALL-IN en doe elke dag het kleine en concrete opdrachtje dat ik je aanreik 

Je zal merken hoe fijn het is om jezelf graag te kunnen zien en wat voor effect het kan hebben op je gemoed, je energie en je pijn.

Klaar voor meer ZELFZORG?

Zelfstandig e-mail traject:
"Van bewustwording naar actie!"
€97

Banner Van bewustwording naar actie.png

Leer in 21 dagen de nodige stappen te zetten om jouw doel te bereiken!

Gedurende 21 dagen ontvang je dagelijks een mail met een opdracht, video, meditatie, affirmatie,...om telkens een stapje dichter te komen bij de reden waarom je:

° iets niet kan volhouden

° bang bent om iets nieuw te proberen

° jezelf tegenhoudt

° bang bent om te falen

° ...

Dit traject is zo opgebouwd dat je start met bewust te worden van waar het probleem zich (mogelijk) bevindt.  Elke dag geef ik je info of tools om telkens iets dieper te gaan zoeken naar de oorzaak waarom je niet de nodige actie onderneemt.  De wil is er nl meestal wel, maar weet je ook hoe je de volgende stap moet zetten? Of ben je bang dat het mss toch niet zal lukken? 

 

Wat het ook is dat je tegenhoudt om je leven aangenamer te maken → na dit traject zal het je duidelijk zijn waar de oorzaak ligt en wát je er dan aan kan doen ;-)

Je chronische pijn onder controle
897 euro
woman-2609115_640.jpg

1-1 online coaching traject 6 uur

Tijdens dit traject gaan we zoeken naar waar je pijn vandaan komt en hoe je hem kan verminderen. Dit doen we onder meer door online coaching sessies waarin jij me uitlegt wat jouw specifieke situatie is, of je al een diagnose hebt, waar jouw pijnpunten liggen enz.  Ik geef je informatie omtrent hoe je je pijnprikkels kan verlagen en zorg voor aangepaste oefeningen. Stapje voor stapje zoeken we samen uit hoe je weer de controle kan krijgen over je eigen lichaam en je gedachten en opnieuw een fijn leven kan beleven.

Het gaat om een coaching traject van 6 sessies (60') waarna je al echte veranderingen kan opmerken.

Klik hieronder voor meer informatie