_Website banner reviews.png

Coaching met Inez heeft mijn leven voorgoed veranderd. Heel snel voelde ze haarfijn aan wat ik nodig had om te groeien naar de persoon die ik wilde zijn. Zo was zij de eerste die erin slaagde me een connectie te leren maken tussen mijn hoofd en mijn gevoel, iets wat me daarvoor, ondanks vele pogingen, nog niet gelukt was. Op die manier leerde ik moeilijke gevoelens toelaten en loslaten uit mijn lichaam. Een heel zwaar proces, maar dankzij haar inzicht, aanstekelijke energie, humor, complete acceptatie, rotsvast geloof en niet-aflatende ondersteuning was het vooral een enorm fijne, boeiende, leerzame en hoopgevende weg om samen te bewandelen. Zonder het goed en wel te beseffen, gebruik ik nu dagelijks de tools die Inez me heeft aangereikt en groei ik zo elke dag nog een beetje verder. Inez, ik kan je niet genoeg bedanken!

LAT

5 day rebounce in Vejer de la frontera

Welcomed with open arms and a warm hug by lifecoach Inez.
Sunrise on the terrace, breathing in the sun and its warmth. Just being, no having to, no thinking- smelling, feeling, seeing, hearing, tasting- only needing to speak when it felt right, in a surrounding and presence of complete trust and respect- the gentle mirror that Inez is for me- pain in my jaws and tears in my eyes from laughing...also other tears.
Opening up to receive whats coming my way on a physical, energetical and emotional level and finding my way back to myself, acceptance- fully in the now, just being me.

Babs

Jij bent een mooi mens.
Ver weg maar altijd bereikbaar en zonder vooroordelen

T.

Ik heb ontzettend genoten van de opbouwende en enthousiasmerende

kennis en energie van Inez als coach. Heel veel mogen leren op een

professionele en tegelijkertijd zeer plezante en concrete manier.

Duidelijke handvatten gekregen om blijvend mee aan de slag te gaan:

grenzen stellen, energiegevers, meditatie, innerlijk kind... Ik merkte

heel snel dat ik bij Inez, eindelijk, na 20 jaar zoeken in de

behandelings- en therapiewereld, op de juiste plaats was! De pijn en

vermoeidheid was ik beu, en bij haar voelde ik direct dat haar

benadering en tools voor de grote ommekeer bij mij gingen zorgen. Yes!

Ik raad dit traject aan iedereen aan!! Ik voel me nu weer leven en

niet langer overleven!!

An

Wat ik van de coaching vond? In 1 woord: FANTASTISCH!!!!

De manier hoe jij je video boodschappen overbrengt, hoe jij de video calls in goede banen leid, hoe jij het persoonlijk gesprek aanpakt enz is gewoon geweldig. Ik heb in die 6 weken zo veel geleerd over mezelf en ben mezelf zo vaak tegen gekomen dat ik iedere dag schrik van mezelf. Positief schrik wel te verstaan. Ik ben ontzettend hard gegroeid. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Ik ben op 53 jaar precies aan een nieuw leven begonnen. Echt straf!!!

Frieda

Inez je bent een topvrouw met zelf een grote rugzak. Die veel liefde en respect heeft voor ieder mens opzich. Ik voelde me meteen op mijn gemak en gerustgesteld . Je hebt me laten inzien dat het ok is even gas terug te nemen . Niet telkens te blijven gaan. Je liet me stilstaan en bewust worden dat ik meer aan zelfzorg en zelfliefde moet doen. Ook heb ik wel geleerd dat ik mag zijn wie ik wil zijn. Dat ik goed ben zoals ik ben . Het was leerzaam en het gaf me wat hoop dat ik niet alleen ben. Dat het dus weer anders kan. Je weet waarover je praat en dat stelt wel gerust . Een mens voelt zich meteen gerust. Zeker een aanrader . Dank je 

Stefanie

Schrijf je hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief