Je pijn onder controle

Online coaching traject

 

Voor wie is dit traject?

° Voor wie reeds een diagnose fibromyalgie of chronische vermoeidheid of iets dergelijks kreeg

° Voor wie nog helemaal geen diagnose heeft maar wel pijn heeft of zich zo ontzettend futloos en moe voelt of misschien denkt dat er een burn-out zit aan te komen

° Voor wie een zwaar persoonlijk verlies heeft geleden en daar emotioneel moeilijk mee om kan en dit zich misschien manifesteert in pijn, vastzitten, oververmoeidheid,...

° Kortom, voor iedereen die pijn heeft zonder dat daar direct een aanwijsbare fysieke reden voor is (bv beenbreuk, knie operatie,...)

°. Niet helemaal zeker of dit het juiste traject is voor jou? Neem dan zeker contact op met mij via mail en dan plannen we een kennismakingsgesprek in

Wat mag je verwachten?


  • 6 online coaching sessies van telkens 60 minuten (door jou zelf in te plannen maar binnen een totale periode van 6 maanden)


  • Je eigen privé online leerzone waar je levenslang toegang tot hebt. Hier kan je al je oefeningen, werkboeken, meditaties en interessante info terugvinden. Ook de opnames van onze coaching calls komen hier terecht.


  • Extra tussentijdse WhatsApp begeleiding (zelf te kiezen)

  • Veel hands-on kennis van iemand die zelf pijn-vrij door het leven gaat momenteel


  • Bewustwording van waar je pijn vandaan komt


  • Praktische tools om je pijn te verminderen of zelfs helemaal te doen verdwijnen


Hoe gaat het in zijn werk?


Je krijgt een vragenlijst van mij per mail om in te vullen zodat ik kan ontdekken wie jij bent en waar je nu staat in je leven. Aan de hand van een in-take gesprek (via zoom, uitleg krijg je in een e-mail) tijdens onze eerste sessie krijg ik een beeld van jouw specifieke situatie en leer ik je een beetje kennen. Hier krijg ik een eerste beeld omtrent waar we samen aan kunnen werken.


Tijdens de volgende sessies zoeken we dan samen uit wat jouw specifieke pijnpunten zijn, waar je pijn vandaan komt en hoe je die vervelende pijn kan verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen. 

Ik geef je ‘huiswerk’ mee (in je privé leerzone) dat steeds afgestemd is op jou als persoon en jouw mogelijkheden.

Ik werk met 1-1 sessies omdat pijn een zeer individueel verhaal is, de oorzaak verschillend kan zijn en vooral omdat we allemaal op een ander ritme groeien en evolueren.

Denk je dat dit programma voor jou is?

Klik dan hieronder voor meer info

+32489373444

©2020 by Healthinez. Alles op deze website werd met veel liefde en energie gemaakt en mag dus ook niet gekopieerd of door anderen overgenomen worden. Respect voor elkaars werk.