Zoeken

WERELD FIBROMYALGIE DAG

Bijgewerkt op: mei 12


Een van de meest gehoorde 'klachten' bij mensen met fibromyalgie is: ze begrijpen/geloven me niet


Je kan er stralend uitzien en toch vergaan van de pijn binnenin. Zelfs dokters geloven je niet altijd en zeggen 'dat het tussen je 2 oren zit' omdat ze geen wetenschappelijk bewijs vinden op scans, in bloedresultaten etc van een 'probleem' of 'defect'. En wanneer alle andere diagnoses niet passen in het plaatje heb je fibromyalgie


Het is dan ook geen ziekte of een aandoening, maar eerder een samenloop van omstandigheden waar sommigen genetisch meer 'voor in de wieg' gelegd zijn dan anderen. Een verzameling van stress, zorgen, twijfels, onzekerheden, laag zelfbeeld, perfectionisme, ongekende hoog-sensitiviteit, onbewustzijn, ...die allemaal je immuniteit verlagen en je brein een signaal van onveiligheid geven waardoor het 'in actie' schiet en pijnprikkels stuurt die er niet altijd moeten zijn


Want waar wel zekerheid over is, is dat het pijn doet! En bij iedereen voelt het anders aan. Hierdoor blijft het ook zo moeilijk om een diagnose te stellen. Maar je beseft zelf wel dat er iets niet helemaal pluis is in dat lichaam van jou.


Maar wat doe je er dan aan? Medicatie slikken? Kine behandelingen? Massages? In de zetel blijven liggen en veel rusten? Van dokter naar dokter hollen om te blijven zoeken naar oplossingen buiten jezelf? Het 'aanvaarden'?


Ik heb het allemaal geprobeerd en kwam telkens bedrogen uit of kon maar van een kortstondig pijnvrij moment genieten. Want wat ik pas jaren later doorhad is dat ik zoveel spanning in mijn lichaam had door mijn eigen gedachten, gedragspatronen en zelfbeeld en dat dus ook daar de oplossing zat.


Ik ging dan ook op zoek naar een hanteerbare manier om die oplossingen in praktijk te leren omzetten en deel deze nu met al mijn klanten, mét succes!


▷▷▷Naar aanleiding van Wereld fibromyalgie dag geef ik jou de kans om aan de slag te gaan met mijn zelfstandig e-mail traject: " VAN BEWUSTWORDING NAAR ACTIE". In dit traject krijg jij gedurende 21 dagen een opeenvolging van opdrachten, informatie, affirmaties, journal werk, meditaties,...die jou telkens een stapje dichter brengen bij de échte oorzaak van jouw fibromyalgie/cvs/stress/pijn/burn-out/...en geven je de tools om hier ook écht mee aan de slag te gaan en dus een blijvende verandering te creëren voor jezelf.


Jij hebt waarschijnlijk al heel veel geprobeerd om je pijn/vermoeidheid onder controle te krijgen, maar bent daar om een of andere reden toch nog niet (helemaal) in geslaagd. En dat is géén schande of mislukking!! Dat heeft vooral te maken met het niet weten hoe je eigen brein je kan foppen of je in een verkeerde richting kan sturen omdat dat voor jouw geconditioneerde brein 'veilig' aanvoelt. Maar wat als het veilig van je brein niet veilig is voor jou?? Dan blijf jij dingen doen, zeggen, denken, die jou 'ziek' houden en blijf je zitten met je pijn/vermoeidheid.


Klinkt allemaal bizar en ongeloofwaardig? Dat begrijp ik! Dat was het voor mij in het begin ook! Waarom? Omdat ik vooral op zag tegen het moeilijke, persoonlijke werk dat ik wist dat ik zou moeten doen om

‣ mijn gedachten over mezelf te verbeteren,

‣ de geblokkeerde emoties omtrent de vele overlijdens van dichte vrienden en familieleden die op korte tijd waren overleden te verwerken,

‣ mijn gedragspatronen bij te sturen, enz


M A A R ...ik deed het! Omdat ik het ZO BEU WAS om pijn te hebben, om me als een uitgewrongen vod te voelen, om geen toekomst meer voor ogen te zien...

En dus ging ik aan de slag. Het heeft me jaren gekost om uiteindelijk te staan waar ik nu sta! Zonder fibro pijn en met voldoende energie om een heel fijn leven te leiden én opnieuw te werken ;-)


Wat is het jou waard om mijn bewezen methode uit te proberen en échte actie te (blijven) ondernemen? Wat heb jij er voor over om weer pijnvrij en met energie 's morgens op te staan en je leven te kunnen leiden?


Ik heb zelf bijna 3 jaar thuis gezeten op een manier waarop ik uiteindelijk 's morgens van m'n bed naar de zetel slenterde en 's avonds weer terug, om dan de halve nacht wakker te liggen. Na het douchen moest ik terug gaan liggen en ik kon geen 10 minuten meer op mijn benen staan om in de keuken eten klaar te maken voor mezelf.


En nu beklim ik bergen (letterlijk!), maak ik wandelingen van meer dan 4 uur, volg ik opnieuw kooklessen en heb ik opnieuw een sociaal leven zonder daar 3 dagen van te moeten bekomen in m'n bed. Ik straal, ik ben gelukkig, ik voel me goed en ik maak mijn dromen waar!


En dat alles door TE BEGINNEN!! Door échte ACTIE te ondernemen en me bewust te worden van mijn valkuilen, struikelblokken, self-talk, de werking van mijn beschermende brein,...


En jij kan dat nu dus ook 🤩. En wel aan een mooie korting!

Dit is het aanbod dat ik voor jou heb klaar staan:


ZELFSTANDIG E-MAIL TRAJECT: Van bewustwording naar actie

→ gedurende 21 dagen ontvang je een mailtje in je inbox met een opdracht/affirmatie/meditatie/ of iets anders

KORTING van 12 % omdat 12 mei wereld fibromyalgie dag is

BONUS: Mini-cursus zelfzorg (21 dagen een mailtje in je inbox met een kleine en concrete zelfzorg tip) (je krijgt deze bonus automatisch aansluitend aan het 1e traject)


▶︎ DUS: ipv €124,99 betaal je nu nog maar 85,36 euro


Deze korting en bonus is geldig van 10/05 tem 16/05!!!!!


Inschrijven kan door te klikken op deze link: ⬇︎

https://webshop.healthinez.be/product/van-bewustwording-naar-actie-bonus-mini-cursus-zelfzorg/Kijk hier even mee in het traject:
EN LEES VOORAL DEZE GETUIGENISSEN VAN VORIGE DEELNEMERS AAN HEALTHINEZ COACHING


"Ik heb ontzettend genoten van de opbouwende en enthousiasmerende

kennis en energie van Inez als coach. Heel veel mogen leren op een

professionele en tegelijkertijd zeer plezante en concrete manier.

Duidelijke handvatten gekregen om blijvend mee aan de slag te gaan:

grenzen stellen, energiegevers, meditatie, innerlijk kind... Ik merkte

heel snel dat ik bij Inez, eindelijk, na 20 jaar zoeken in de

behandelings- en therapiewereld, op de juiste plaats was! De pijn en

vermoeidheid was ik beu, en bij haar voelde ik direct dat haar

benadering en tools voor de grote ommekeer bij mij gingen zorgen. Yes!

Ik raad dit traject aan iedereen aan!! Ik voel me nu weer leven en

niet langer overleven!!"
Toch nog niet zeker of dit iets voor jou is? Stuur me dan een whatsappje of mail en dan bespreken we dit kort even samen ;-). +32 489 373 444 of info@healthinez.be


Inschrijven voor dit mooie en levens veranderende aanbod kan via deze link ⬇︎

https://webshop.healthinez.be/product/van-bewustwording-naar-actie-bonus-mini-cursus-zelfzorg/Maak er nog een fantastische pijn vrije en energie volle week van!


Ondersteunende groet,

Inez22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven