Bedankt om in te schrijven voor deze masterclass

Lees echt even verder hieronder, want het kan je leven drastisch veranderen!

Het is mijn missie om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar een leven waarin je meer jezelf durft te zijn, je grenzen beter kan bewaken en beter in balans kan leven zodat jij je chronische pijn/vermoeidheid net als ik weer onder controle kan krijgen!

Via onderstaande mini-cursus zelfzorg zet ik je daar graag mee op weg 😊. Een aanbod dat je enkel hier, NU, op deze pagina krijgt!

Want voor jezelf zorgen en daardoor jezelf liever gaan zien of jezelf meer aanvaarden (ja, uiteindelijk alle stukjes van jezelf 😉)  is een heel belangrijke sleutel om je beter in je vel te voelen!  Om je pijn te verlagen en je energie weer te verhogen.  En ik zeg dit niet zomaar!!  Ik weet dat dit werkt omdat ik het zelf heb doorgemaakt.  Nu ik mezelf (alle stukjes van mezelf, ja, ook de lelijke en moeilijke) kan aanvaarden en niet langer twijfel aan wat ik waard ben heb ik zoveel meer energie en geniet ik volop van het leven dat bij mij past!  Het leven waarin ik keuzes maak die goed zijn voor mij, waar ik vrolijk van word.

En geloof me het was ooit echt wel anders :-( Ik heb bijna 3 jaar lang thuis gezeten, zonder werk, zonder vooruitzicht, met een sociaal leven dat echt niet veel meer waard was en ik voelde me ellendig!  Ik voelde me nutteloos, radeloos en ik had echt geen flauw idee hoe ik er ooit uit zou geraken.  Ik sleepte me van m'n bed naar de zetel 's morgens en 's avonds weer terug, kon met moeite nog lang genoeg op m'n benen staan om eten te koken, laat staan dat inkopen doen in een overprikkelende winkel haalbaar was.  Ik was half de 30 en het leek alsof mijn leven al voorbij was.  Geloof me, veel zin om écht te leven zat er niet meer in omdat ik meer aan het OVERleven was.  En toch vond ik ergens dat sprankeltje hoop omdat ik ergens iets gelezen had (ik weet absoluut niet meer wat, maar ik weet wel dat het me mijn leven en gedachten in vraag deed stellen) waardoor ik uiteindelijk stapje voor stapje, sorry...babystapje voor babystapje vooruit geraakte.  Ik begon weer onderzoek te doen naar mogelijke oplossingen, naar andere invalshoeken, naar mensen die me konden begeleiden of ondersteunen in een beter LEVEN.  

Jaren later leid ik een waanzinnig fijn en 

bevredigend leven omdat ik woon waar ik wil wonen, doe wat ik graag doe en tevreden ben over mijn spiegelbeeld.

Wat ik deed om hier te geraken?

Starten met ECHT zorgen voor mezelf!

Geef jezelf dus dit GROTE cadeau voor een heel kleine prijs en start vandaag nog met een échte ommekeer!  Wat heb je ten slotte nog te verliezen!

 

Mini-cursus zelfzorg

Slechts €27,99!!

21 kleine en concrete zelfzorg tips

Ben jij klaar voor de 1e haalbare stap naar meer voor jezelf kiezen ipv je weg te cijferen?

Zeg jij te vaak dat je geen tijd hebt om iets voor jezelf te doen?  Geloof jij nog echt dat tijd aan jezelf spenderen egoïstisch is?

Na deze mini-cursus met 21 tips voor meer zelfzorg ga jij aan de lijve ondervinden hoe belangrijk het is om voor jezelf te kiezen.  En ga je beseffen dat je dat soms met 10 minuten per dag kan bereiken!

Je krijgt gedurende 21 dagen elke dag een mailtje met een kleine en concrete zelfzorg tip die super haalbaar is! En na 21 dagen?  Dan start je gewoon van vooraf aan als je wil, want tegen dan besef je maar al te goed hoe belangrijk dat kleine momentje in je dag voor jezelf is en hoeveel effect het heeft op je zelfbeeld, zelfvertrouwen en je energie en levenslust! 😊

Klik op de knop hieronder om te KIEZEN VOOR JEZELF!

 

+32489373444

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

©2020 by Healthinez. Alles op deze website werd met veel liefde en energie gemaakt en mag dus ook niet gekopieerd of door anderen overgenomen worden. Respect voor elkaars werk.