PROFICIAT met deze grote en belangrijke stap die je al hebt gezet om je energie blijvend te verhogen!

Maar wacht even...bekijk de korte video hieronder om nóg meer energie naar je toe te halen!

 
 

Als je net als ik die vervelende pijn of vermoeidheid onder controle wil krijgen en opnieuw wil LEVEN ipv OVERleven dan grijp je alle kansen!

Dus als je nu deze masterclass: "CHRONISCHE PIJN IN JE BREIN" aanschaft dan heb jij al een stapje voor want dan krijg jij al toegang tot de sleutel om te begrijpen waar je pijn/vermoeidheid vandaan komt ;-)
Dit is wat je krijgt:

 

De sleutel tot ​het ontdekken van de oorzaak van jouw pijn of vermoeidheid

2 uur lang ga ik gedetailleerd in op alle onderdelen van het beschermingsmechanisme in je brein en leg ik uit waarom jij pijnprikkels krijgt terwijl dat niet nodig is!

De tools om zelf je pijn/vermoeidheid onder controle te krijgen

Een werkboek met praktische oefeningen en tips om meteen zelf mee aan de slag te gaan en échte veranderingen te creëren in jouw leven en eindelijk weer te kunnen doen wat JIJ WIL DOEN!

 
 

Hieronder kan je zien wat voor effect het ontdekken van deze sleutel en tools al heeft gehad op mensen zoals jij

 
 

Laure-Anne

Coaching met Inez heeft mijn leven voorgoed veranderd. Heel snel voelde ze haarfijn aan wat ik nodig had om te groeien naar de persoon die ik wilde zijn. Zo was zij de eerste die erin slaagde me een connectie te leren maken tussen mijn hoofd en mijn gevoel, iets wat me daarvoor, ondanks vele pogingen, nog niet gelukt was. Op die manier leerde ik moeilijke gevoelens toelaten en loslaten uit mijn lichaam. Een heel zwaar proces, maar dankzij haar inzicht, aanstekelijke energie, humor, complete acceptatie, rotsvast geloof en niet-aflatende ondersteuning was het vooral een enorm fijne, boeiende, leerzame en hoopgevende weg om samen te bewandelen. Zonder het goed en wel te beseffen, gebruik ik nu dagelijks de tools die Inez me heeft aangereikt en groei ik zo elke dag nog een beetje verder. Inez, ik kan je niet genoeg bedanken!

+32489373444

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

©2020 by Healthinez. Alles op deze website werd met veel liefde en energie gemaakt en mag dus ook niet gekopieerd of door anderen overgenomen worden. Respect voor elkaars werk.