Website banner wie ben ik.png

Van chronische pijn naar quasi pijnvrij

Ik ben Inez, en sinds enkele jaren help ik als coach mensen met pijnklachten nav een chronische ziekte zoals bv fibromyalgie.  Ik ben zelf jaren geconfronteerd geweest met pijn, veel pijn.  En het zorgde er op een gegeven moment voor dat ik alleen thuis zat, zonder werk, zonder vrienden, zonder uitzicht op een fijne toekomst.  Gelukkig ben ik een ambitieuze, positief ingestelde vrouw die soms ook een beetje een gekke tante is ;-) (Ik stampte niet voor niets de eerste allergievrije voedingswinkel van België uit de grond: Gusta in Antwerpen)

Ik had redenen genoeg om het roer om te gooien, want ik was té jong om zo te blijven verder leven.  Ik ging dan ook op zoek naar alle mogelijke oplossingen om te begrijpen waarom ik maar pijn bleef hebben en geen greintje energie meer had ondanks het feit dat geen enkele dokter een oorzaak kon vinden.  Gelukkig had ik heel wat mensen die me steunden en me geloofden.  Want de pijn voelde ik, ook al was die misschien niet zichtbaar langs buiten.

Na een lange en soms moeilijke zoektocht merkte ik dat er dingen begonnen te veranderen.  Vooral vanaf het moment dat ik de knop in mijn hoofd omdraaide en begon te geloven in mezelf!

Dat is de start geweest van Healthinez, van online coaching, van vrij zijn, en van een pijnvrij leven. En ik geniet er nog elke dag van.

 

Ik volgde talloze cursussen (life coach, NLP, Inner child healing), workshops, therapiën (pijn management, energetisch lichaamswerk, fascia, hydrotherapie, yoga nidra, de werking van essentiële oliën op pijn en emoties,...) de ene al met meer succes dan de andere, maar allemaal gaven ze me telkens dat beetje meer info dat ik nodig had.  Elk puzzelstukje zorgde er uiteindelijk voor dat ik van mijn pijn verlost geraakte en sta waar ik nu sta.  Ik blijf enorm geïnteresseerd in de evolutie van het onderzoek naar waar die pijnklachten vandaan komen en leer dus voortdurend bij.

Ga jij ook door het leven met een chronische ziekte zoals fibromyalgie, chronische vermoeidheid of iets gelijkaardigs?  Of heb je misschien helemaal nog geen diagnose maar voel je dat er van alles niet klopt? Dat het niet kan dat je zo weinig energie hebt ook al combineer je kinderen, een relatie en een full-time job?  Er is nl een verschil tussen moe zijn en moe zijn.

 

Tot binnenkort?