Logo rond Van bewustwording naar actie.p

Zelfstandig e-mail traject: "Van bewustwording naar actie!"

Leer in 21 dagen de nodige stappen te zetten om jouw doel te bereiken!

Gedurende 21 dagen ontvang je dagelijks een mail met een opdracht, video, meditatie, affirmatie,...om telkens een stapje dichter te komen bij de reden waarom je:

° iets niet kan volhouden

° bang bent om iets nieuw te proberen

° jezelf tegenhoudt

° bang bent om te falen

° ...

Dit traject is zo opgebouwd dat je start met bewust te worden van waar het probleem zich (mogelijk) bevindt.  Elke dag geef ik je info of tools om telkens iets dieper te gaan zoeken naar de oorzaak waarom je niet de nodige actie onderneemt.  De wil is er nl meestal wel, maar weet je ook hoe je de volgende stap moet zetten? Of ben je bang dat het mss toch niet zal lukken? 


Wat het ook is dat je tegenhoudt om je leven aangenamer te maken → na dit traject zal het je duidelijk zijn waar de oorzaak ligt en wát je er dan aan kan doen ;-)

Bekijk hieronder een stuk van 1 van de e-mails uit het traject:

Gisteren maakte je een lijst van alle beperkende gedachten waar je je nu al bewust van bent! De kans is groot dat je er gedurende de komende 2 weken nog meer van ontdekt/opmerkt in je eigen brein en dat is alleen maar super goed! 🙌🏻

Vul deze lijst dus zeker aan als je een nieuwe beperkende gedachte bent tegengekomen!


Wat ga je nu doen met die beperkende gedachten?

▷▷▷ je gaat uitzoeken waar die vandaan komen! YEP 😉

Door uit te zoeken waar je ze hebt opgepikt, waar je ze de eerste keer hebt gehoord of gelezen, kan je ook gaan bepalen of je ze nog wel nodig hebt of niet.

Want wees nu eerlijk...

bijvoorbeeld: als jij een gedachte hebt overgenomen die eigenlijk een gedachte is van je moeder, dan kan jij die lekker los laten of ombuigen in de positieve vorm. Want jij BENT toch niet je moeder?? JIJ BENT JEZELF!! En jij kan altijd bepalen wat je wil geloven of niet 😊 Jij hoeft niet hetzelfde te geloven als iemand anders. Je draagt toch ook niet exact dezelfde kleren als je moeder? Je lust misschien toch ook niet exact hetzelfde als je moeder? En waar heeft jouw moeder die gedachte opgepikt? Misschien wel van háár moeder!!! Je begrijpt dat het weinig zin heeft om bepaalde beperkende gedachten generatie na generatie te blijven geloven hé ;-) Tijden veranderen, opvoedingsstijlen veranderen,... KIES DUS VOOR WAT JIJ WIL GELOVEN en word je bewust van het feit of jij die beperkende gedachte zelf hebt gecreëert of ze onbewust hebt overgenomen van iemand anders!